Adevarul e in noi

Fotograf- Mihai Neagu


Fiecare adevarata cunostinta are origine in interiorul nostru si izvoraste din comunicarea tacuta cu noi insine.
Mergi linistit pe strada ta, prin zgomot si neliniste, fara sa uiti de pacea inchisa in liniste. Incearca sa te intelegi cu toti, atat cat e posibil fara sa pari prea docil. Exprima in mod clar si hotarat adevarul tau si asculta-i si pe ceilalti, cat ar parea ei de obtuzi si ignoranti, pentru ca au si ei o poveste.
Evita persoanele agresive si galagioase care te pot enerva. Daca te vei compara cu ceilalti, s-ar putea sa fii prea mandru sau sa te consideri inferior, pentru ca va fi mereu cineva mai rau sau mai bun ca tine. Bucura-te de succesele tale, asa cum trebuie sa te bucuri si de proiectele pe care le cultivi si intereseaza-te de cariera ta, oricat ar fi ea de modesta, pentru ca reprezinta un bine concret.
Nu pierde din ochi prudenta in toate initiativele de afaceri, pentru ca lumea e plina de uneltire, dar nu te lasa orbit de neincredere, pierzand si virtutile care totusi exist: in lume sunt multi cei care se chinuie sa ajunga idealuri ridicate si eroismul se practica peste tot. Ramai fidel tie insusi si mai ales nu simula sentimente de dragoste si nu fi ironic in ceea ce priveste iubirea, pentru ca in ciuda uscaciunei, e perena ca iarba.
Accepta trecerea timpului, lasa-te batut cu demnitate de trecerea tineretei. Desi urmaresti o regula sanatoasa a vietii, fii indulgent cu tine, esti fiul universului ca si copacii si stelele.
Ramai in pace cu sufletul tau. In ciuda greutatilor, dezamagirilor si viselor rupte lumea e mereu frumoasa.
Fii prudent, dar incearca sa fii fericit!

Profit sa ii urez tatalui meu un calduros la multi ani si o viata ca sufletul sau.
Vreau sa ii si multumesc pentru neuitatele clipe petrecute impreuna, pentru vesnica incredere in mine, poate exagerata uneori (sper sa nu il dezamagesc niciodata). Am invatat multe de la tata, mai ales in cei 3 ani cat am stat doar cu el, si in primul rand am invatat ca cine pare rece, indiferent are doar o simpla masca...Tocmai acele persoane am cea mai mare nevoie de iubire si intelegere, iar eu de asta le ador.
Tata: "Te iubesc si la multi ani!"

Commenti

  1. Kasandra Nasaudean5 marzo 2010 alle ore 01:22

    Felicitari. E un inceput bun. Cu trecerea timpului, vei creste... Pe toate planurile. Intradevar, dragostea pentru parinti e unica. Sa o pastrezi ca pe-o icoana!

    Cu apreciere si drag,
    Kasandra Nasaudean

    RispondiElimina
  2. Gioia:) occhei, lo ammetto, non ci ho capito una virgola di quello che hai scritto, però scommetto che è splendido, lo so :)
    ti voglio bene, un sacco ♥

    ...mich:)

    RispondiElimina

Posta un commento

Post popolari in questo blog

Pensieri serali

Non avere paura...

Pur si simplu eu...