Iubire pierduta


Atunci cand pierzi o iubire continui sa te intrebi ce ai gresit, unde ai gresit, ce ar fi trebuit sa faci si nu ai facut. Cand pierzi persoana iubita iti dai seama ca sentimentele tale sunt mult mai mari decat credeai, iti dai seama ca nu ai profitat de putinul timp pentru a-i arata toata iubirea, iti dai seama ca multe cuvinte nu le-ai spus desi le stiai, dar nu ai gasit curajul sau ai crezut ca o sa ai la dispozitie tot timpul pentru a le spune.
Cand ti se cere sa nu mai iubesti, tot din iubire accepti sa renunti la sentimenetele tale pentru binele celuilalt, pentru libertatea sa renunti la iubirea ta.
Regreti ca nu ai putut petrece mai mult cu el/ea, regreti ca nu i-ai aratat tot ceea ce poti, regreti ca ti-a fost teama sa ii arati ceea ce esti cu adevarat, regreti ca nu i-ai spus toate planurile tale alaturi de el/ea, regreti ca nu ai stiu cum sa il/o tii langa tine mai mult timp, regreti ca nu ai facut nimic atunci cand trebuia, iar acum e prea tarziu...deaja e totul hotarat, ati hotarat impreuna sfarsitul...

Cand pierzi pe cineva drag simti cum iti plange inima, dar lupti cu tine insusi ca acele lacrimi sa nu le mai vada nimeni, nici tu in oglinda sau pe perna...simti cum ti se inchide stomacul si nu reusesti sa bei nici apa, simti cum inima cere, dar lupti cu tine insusi si spui nu...un "nu" care poate fi sters prea usor, un "nu" spus cu mintea, dar nu si cu inima....
In noapte te pierzi in pat...te incalzesti cu ursuleti...ajungi sa te indragosteasti si de lenjeria de pat...ajungi sa vrei doar lenjeria care iti aduce aminte de el/ea...ajungi sa visezi si cu ochii deschisi imbratisarea sa...auzi non-stop vorbele sale care candva ti-au facut inima sa rada, care te-au facut sa zbori in al 9-lea cer ca si cum ai fi baut Red-bull...aceleasi vorbe dulci care candva te-au facut sa plangi de fericire...pacat ca au ramas doar niste vorbe si toata fericirea aia, care te-a facut sa ai impresia ca traiesti o poveste de film, a disparut si mai rau s-a trasformat in suferinta, in lacrimi de durere.
Astazi esti aici...singur/a, dar in acelasi timp fericit/a pentru ca ai oferit tot ce ai stiu, chiar daca nu a fost sa fie...intr-o zi vei primi inapoi tot ce ai daruit, atunci vei putea spune ca ai trait si ca tot ce ai facut, ai spus sau nu ai facut, nu ai spus s-a meritat.

Commenti

  1. MARE ADEVAR ZICI...CE AR MAI FI VIATA FARA IUBIRE,ATUNCI CAND PIERZI PE CINEVA DRAG REALIZEZI CU ADEVARAT CE AI AVUT LANGA TINE.

    RispondiElimina
  2. crescand inveti... ce? Vei iubi mereu, si vei pierde aproape mereu. Insa nu exista sentiment mai adevarat. Iubirea nu se invata, se simte. In iubire nu ai ce sa inveti, draga mea, doar lasa-ti inima libera, caci teama este cel mai mare dusman al fericirii.

    RispondiElimina

Posta un commento

Post popolari in questo blog

Pensieri serali

Non avere paura...

Pur si simplu eu...