Craciun Fericit!



De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim, sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri.Familie, casa, caldura sufleteasca din partea celor dragi, distractie, colinde, zapada, lemne, foc, bradut, globulete, cozonac, sarmalute...Craciunul perfect!
Dar cand esti singur, cum faci?
Familia departe de tine...inima ti-a luat-o "el"...gandul e acasa...visele dispar in noapte...iar tu ramai singur cu trupul si lacrimile.
Cand iubesti, dar nu ai langa tine persoana iubita, e ca si cum ai visa fara oprire cu ochi deschisi o viata langa ea, adormi si te trezesti cu ea in gand, dar visezi sa vina si acea zi in care vei adormi si te vei trezi langa ea. Cand iubesti orice melodie, orice poezie te duc cu gandul la ea...de multe ori o "vezi" pe strada.
Cand iubesti nu ajunge un "Te iubesc", pentru ca simti nevoia sa daruiesti tot ce ai: timp, spatiu, vise, ganduri, inima, caldura, pasiune, bani... cand iubesti ajungi sa iti doresti sa stii tot despre persoana iubita, ai vrea sa ii citesti gandurile, sa intri in inima ei si sa ii vindeci ranile, sa ii dai curaj, sa o faci sa se simta puternica, importanta, iubita, fericita...ai vrea sa o faci sa zboare printre fluturi libera de griji.
Dar de fiecare data cand pierzi o iubire simti cum se rupe o bucatica din inima ta, simti cum sangereaza si iti dai seama ca nici cel mai frumos vis e etern...totul vine si pleaca! Asta doare, dar totodata ar trebui sa ne invete sa traim orice clipa din viata ca si cum ar fi ultima, ca si cum nu se va mai putea repeta niciodata.
Cineva imi zicea ca e mai bine sa fim indiferenti, detasati...da, suferi mai putin, dar in acelasi timp traiesti mai putin, nu traiesti din plin. Costruiesti acel "perete" intre tine si persoanele din jurul tau si nu iti permite sa fii TU de teama sa nu fii dezamagit, tradat, dar totusi in acelasi timp suferi in tacere si ii faci si per cei din jurul tau sa sufere.
O VIATA avem si trebuie TRAITA INTENS cu zambetul pe buze chiar si cand tot ce ne dorim sa ne innecam intr-o mare de lacrimi!De ce am vorbit de Craciun dupa care de iubire, nu as stii...poate pentru ca iubesc si acum de Craciun mi-as dori persoana iubita mai aproape mine.
SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI TUTUROR!

Commenti

Post popolari in questo blog

Pensieri serali

Non avere paura...

Pur si simplu eu...