Barbati norocosi...



Barbatii sunt mai norocosi, trebuie sa ne obisnuim cu ideea asta. Va zic si de ce...
Ei isi pot lasa mustata sa creasca asa cum si parul pe picioare, pot sta nepieptanati, se pot privi in ochi si pot continua sa vorbeasca in timp ce fac pipi, si ceea ce e mai comic ca pot avea si un "parfum" de traspiratie, ca doar sunt barbati si asta intr-un fel demonstreaaza barbatia lor.
Pentru noi e exact invers. Noi trebuie sa fim frumoase mereu, chiar daca s-ar intoarce lumea pe dos. Dar pentru a reusi asta, trebuie sa fim in stare sa suportam frigul. Eu de exemplu, nu dau plapuma din pat decat prin luna iulie, pentru ca am mereu picioarele gheata, parca as fi soparla, si imi trebuie minim o ora sa le incalzesc, deci fara plapuma mi-ar trebui ceva ore bune sa le incalzesc. Totusi sunt domnisoare, doamne care desi afara e frig de iti ingheata si "lumanarile" nasului, ele nu simt nimic, ca si cum ar avea pe ele o patura permanet sau ca si cum ar avea sangele rece ca a unui sarpe. Le vezi mereu cu fustite scurte, o gecuta care acopera strictul necesar si de multe ori nici ala...si bineinteles aceste domnisoare, doamne sunt foarte apretate de barbati, asa apretate ca de multe ori le confunda cu semafoare...pentru ca se opresc, ca la semafor, si le si intreaba daca au nevoie de o plimbarica.
Aceste femei sunt mereu frumoase, aranjate, elegante si trebuie tratate ca pe bibelou, pentru ca se pot sparge. Aceste femei desi poate nu sunt parfumate, dau mereu impresia asta de la distanta.
Dar sa nu uitam de doamnisoarele, doamnele care sunt frumoase doar pentru ca asa le-a lasat mama natura, nu machiaj si kilograme de fond de ten. Totusi aceste femei sunt alea care dau aroma vietii barbatilor. Aceste femei completeaza viata unui barbat. Aceste femei desi stau ani intregi in bucatarie, stiu mereu sa infloreasca si sa te uimeasca si au mereu un parfum placut. Aceste femei infloresc si pe zi de ploaie, ninsoare si au mereu un zambet de daruit.
Femeile frumoasae, o data ofilite aduc doar suparare.

Commenti

  1. === Nobody (sti tu) ===
    Salut
    Pentru intarirea celor spuse de tine, si completare, se poate viziona urmatorul video.
    http://www.220.ro/funny/Asa-Sunt-Fetele/vGd8hZsNfx/
    Merci.

    RispondiElimina
  2. nobody, merci mi-am placut foarte mult video. Si cam asa e, noi femeile suntem cam rautacioase, dar totusi ne iubiti asa cum suntem :d

    RispondiElimina

Posta un commento

Post popolari in questo blog

Pensieri serali

Pur si simplu eu...

Non avere paura...